Cookie Consent by TermsFeed

Lotus Cleaning

Sorrend:  
Bőrápoló - LOTUS Leather Care Bőr ápoló - 600ml (2200016)

LOTUS Leather Care Bőr ápoló-600ml


A Lotus Leather Care a legmodernebb vegyipari eljárásokkal kifejlesztett bőrápoló termék, kifejezetten a bőr és műbőr kárpitok ápolására. A nanotechnológián alapuló összetételének köszönhetően a bőr legapróbb repedéseibe is behatol, és ápoló anyagokkal tölti meg a hajszálrepedéseket.Megakadályozza a további mélyülést, ami végül látványos rongálódássá válhatna. A bőr felülete puhábbá, simábbá válik, rendszeres használatával a színek mélyülnek, a tónusok visszanyerik eredeti állapotukat. Tegye újra élővé bőrfelületeit!

2 990 Ft
Bőrtisztító - LOTUS Leather Cleaner - 600ml (2200018)

LOTUS Leather Cleaner-600ml

A Lotus Leather Cleaner egy bőrfelületekre kifejlesztett tisztítószer, mely a nanotechnológiai fejlesztéseknek köszönhetően a bőrszövet legapróbb repedéseibe is képes behatolni és a szennyeződéseket kioldani. Ezáltal a bőr visszanyeri tiszta színét és segítségével hosszabb élettartam érhető el, hiszen a szövetrostok közé ékelődött szennyeződések nem indítanak el roncsolódási folyamatokat.
A termék egyaránt alkalmas valódi és műbőr kárpitok tisztítására is

2 990 Ft
LOTUS Air Freshener 69 Autóparfüm-100ml (2200003)
LOTUS Air Freshener 69 Autóparfüm-100ml

A Lotus 69 az ámbra és a pézsma alapjegyeit a virág és gyümölcs aromák teszik vérpezsdítővé egy leheletnyi vaníliával és rózsaborssal bolondítva.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
LOTUS Air Freshener Emotion Autóparfüm-100ml (2200001)
LOTUS Air Freshener Emotion Autóparfüm-100ml

A LOTUS Emotion Autó Parfüm, ahogyan az elnevezése is rejti egy érzéki és kifinomult illatkombináció. Különleges keverékének köszönhetően az érzelmek egész skáláját indítja be, ezzel nyújtva különös érzetet.
Karakteres és érzéki illat a fekete kardamon friss és energikus jegyeivel. A karizmatikus aromát az itáliai citrusok és a fekete vetiver luxus kombinációja alkotja.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
LOTUS Air Freshener Eternity Autóparfüm-100ml (2200004)
LOTUS Air Freshener Eternity Autóparfüm-100ml

A Lotus Eternity a magnólia és jázmin virágpompái a körte és alma zamatával repítenek a végtelen erdőségeken át az örökkévalóságig.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
LOTUS Air Freshener Flori Autóparfüm-100ml (2200005)
LOTUS Air Freshener Flori Autóparfüm-100ml

A Lotus Flori autóparfüm egy virágkánaánt hoz el számunkra a vanília melegségével és az orchidea egzotikumával egy leheletnyi narancsvirággal bolondítva bársonyos pézsma ágyon.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
LOTUS Air Freshener Grape&Kiwi Autóparfüm-100ml (2200002)
LOTUS Air Freshener Grape&Kiwi Autóparfüm-100ml

A Lotus Grape&Kiwi annyira természetes, hogy olyan érzése lesz, mintha egy gyümölcsösben sétálna. A szőlő jellegzetes aromájának és a kiwi páratlan üdeségének találkozása Ázsia lankás domboldalaira repít.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
LOTUS Air Freshener Mojito Autóparfüm-100ml (2200009)
LOTUS Air Freshener Mojito Autóparfüm-100ml

A Lotus Mojito autóparfüm elhozza nekünk a fülledtséggel és bujasággal teli véget nem érő kubai éjszaka hangulatát. Magával ragad, és elrepít egy messzi vidékre a fanyar lime, a bódító fehér rum, a cukor és a menta orgiájából született esszencia.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
LOTUS Air Freshener Sweet Dreams Autóparfüm-100ml (2200007)
LOTUS Air Freshener Sweet Dreams Autóparfüm-100ml

A Lotus Sweet Dreams autóparfüm elhozza nekünk az érintetlen hajnali írist egy perzselő napfelkeltében a barna cukor meleg esszenciájával, melyet az üde mohás talaj tesz felejthetetlen édes álommá.

Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt. 

A 100 ml-es kiszerelés kb 900 fújásra elegendő.
Próbáld ki a többi fantasztikus illatunkat is!


1 690 Ft
Lotus Beltéri és otthoni mikroszálas kendő csomag - 4 db (1100006)

Lotus Beltéri és otthoni mikroszálas kendő csomag - 4 db

990 Ft
LOTUS Ceramic Detailing Kit-2x600ml - Kerámia Spray csomag (1600001)

LOTUS Ceramic Detailing Kit-2x600ml - Kerámia Spray csomag

Makulátlan tisztaságot és hosszantartó védelmet biztosít tartós vízlepergető hatás mellett, valamint sosem látott csillogást kölcsönöz.

A kerámia spray sosem látott csillogást kölcsönöz autódnak! Ez a gyors, ragyogó bevonat a legmodernebb technológiával készült, mint a Lotus valamennyi, prémium terméke. A sampont a Lotus Ceramic Quick Coat-tal együtt alkalmazva olyan elképesztő végeredmény érhető el, mintha az autó épp csak kigurult volna a szalonból.

Ceramic Shampoo:

A Ceramic Shampoo nemcsak megtisztítja és fényessé teszi a jármű teljes felületét, de tartós védőréteget is képez rajta, amellyel ellenáll az UV sugárzásnak, a savas esőnek, és még a fagyantának is. Egyetlen sampon sem nyújtott még ilyen komplex hatást.

Ceramic Quick Spray:

A kerámia spray sosem látott csillogást kölcsönöz a járművednek! Ez a gyors, ragyogó és tartós bevonat a legmodernebb technológiával készült. A spray használatával a külső felületek egyszerre újulnak meg, kapnak vízlepergető védőréteget és selymes csillogást.

6 990 Ft
LOTUS Ceramic Shampoo Sampon és védőréteg-600ml (2200035)

LOTUS Ceramic Shampoo Sampon és védőréteg-600ml

Megtisztítja és fényessé teszi az autót, tartós vízlepergető hatást és védőréteget ad.

A LOTUS Ceramic Shampoo Sampon és védőréteg egy különleges technológiával fejlesztett pH semleges termék, amely a meglévő wax vagy kerámiabevonat élettartamát jelentősen megnöveli.A sampont a LOTUS Ceramic Quick Spray-el együtt alkalmazva olyan elképesztő végeredmény érhető el, mintha az autó épp csak kigurult volna a szalonból..

3 490 Ft
LOTUS Deluxe Drying Towel - kétoldalas autó törülköző (1900007)

LOTUS Deluxe Drying Towel - kétoldalas autó törülközőA Lotus Deluxe Drying Towel egy rendkívül magas minőségű, kiváló nedvszívó képességű autó törölköző, ami a legjobb eszköze annak, hogy karc nélkül szárazra törölhesd járművedet, ami az egyik legfontosabb feladat az autómosásnál.
6 990 Ft
LOTUS IronXtreme - felnitisztító és röprozsda oldó-600ml (2200014)

LOTUS IronXtreme - felnitisztító és röprozsda oldó-600ml

Extrém hatékonyan távolít el mindennemű vasszennyeződést a felületről, innovatív pH semleges formula.

A szálló fémpor által okozott szennyeződések és lerakódások egy csapásra eltűnnek!
A röprozsda oldó egy olyan innovatív szer, ami kémiailag oldja és távolítja el a lerakódott vastörmelékeket. Maga a szer zselés állagú és fehér színű, de a vasporral szennyezett felületre permetezve lila színűvé változik amikor a vasporral kölcsönhatásba lép. A jármű karosszériáján elegendő évente egyszer vagy kétszer használni a röprozsda oldót, míg a keréktárcsákon célszerű havonta alkalmazni a szert.
3 990 Ft
LOTUS Soft Wash Mitt - Mosókesztyű (1900008)

LOTUS Soft Wash Mitt - MosókesztyűKényeztetés és alapos tisztítás egyben. A szuper puha mosókesztyű kíméletes és hatékony ápolást biztosít. Extrém finom mikroszálas szerkezetével garantáltan karcmentes lesz a végeredmény.
2 490 Ft
LOTUS Ultra Nano Gyors Wax 2.0 - 600ml (2200055)

LOTUS Ultra Nano Gyors Wax 2.0 - 600ml

Tisztít, ápol és véd egy lépésben. Egyszerű alkalmazás, látványos eredmény.

LOTUS Ultra Nano Gyors Wax 2.0 egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, carnauba waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak.

LOTUS Ultra Nano Gyors Wax 2.0 megújítja, tisztítja, és tükörfényes csillogást nyújt a kezelt felületeknek. Vizes bázisú, környezetbarát termék. A tökéletes eredmény elérése érdekében javasoljuk a kezelést minden autómosáskor, de legfeljebb minden második autóápoláskor elvégezni. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy használata rendkívül egyszerű legyen. Nedves és száraz felületeken egyaránt használható.
2 990 Ft
Műanyag tisztító -Lotus Plastic Cleaner - Műanyag tisztító 600ml (2200022)

Műanyag tisztító -Lotus Plastic Cleaner - Műanyag tisztító 600ml

Tökéletesen tisztít, eltávolítja a zsíros és ragacsos foltokat, valamint a tartósítóanyagok maradványait, ápol és kellemes illatot biztosít.
A Lotus Plastic Cleaner egy olyan professzionális tisztító, ami az autó műanyag belső felületeihez lett kifejlesztve, és makulátlanná teszi azokat. A nedvességüket könnyen elvesztő törlőkendők sajnos csak a porosodás eltüntetésére valók. A műanyag kifejezetten érzékeny az időjárással szemben, ezért speciális védelemre szorul. A tűző nap, a hideg, téli idő és a belső, emelkedett hőmérséklet igencsak próbára teszi a műanyagot.

A Plastic Cleaner tökéletesen megtisztítja a felületeket, eltávolítja a zsíros és ragacsos foltokat, a tartósítóanyagok maradványait, de még az ujjlenyomatot is. Ne érje be kevesebbel, mint a prémium ápolással, ami ráadásul mennyei illattal és antisztatikus hatással egészíti ki a tökéletes eredményt!

2 490 Ft
Műszerfal ápoló - LOTUS Dashboard Care - Belső műanyag és gumiápoló 500ml (2200032)

Műszerfal ápoló - LOTUS Dashboard Care - Belső műanyag és gumiápoló 500ml

A Lotus Dashboard Care egy különleges szilikonmentes ápoló, ami egyszerre revitalizálja a műanyag, bőr vagy akár gumi felületeket, és közben tartós antisztatikus hatással bír.
Vízalapú, környezetbarát felülettisztító termék, ami gyorsan és könnyedén használható a belső felületeken. Visszaadja a gumi, műanyag, PVC, bőr, és belső kárpit részek eredeti fényét, miközben erőteljes víz- és portaszító hatással rendelkezik. Varázslatos és tartós csillogást eredményez. Szilikon mentes! Rendszeres használatával olyan védőréteggel látja el a felületeket, amely tartósan képes megóvni a műanyagot a szerkezetében bekövetkező károsodással szemben. Ezt pedig a csúcstechnológiás nanorészecskéknek köszönheti, melyek képesek a mikroszkopikus sérüléseket kitölteni, még mielőtt azok tovább mélyülnének.

3 990 Ft
Műszerfal ápoló - LOTUS Matt Dashboard Care - Matt műanyag ápoló 600ml (2200020)

Műszerfal ápoló - LOTUS Matt Dashboard Care - Matt műanyag ápoló 600ml

A Lotus Matt Dashboard Care prémium ápolást nyújt zavaróan fényes, ragadós hatás nélkül.
A Matt Dashboard Care sokkal több, mint egyszerű ápolószer. Amellett, hogy látványos javulást hoz az autó belső, műanyag részein, valódi értéke hosszú távon érezhető igazán. Rendszeres használatával olyan védőréteggel látja el a felületeket, amely tartósan képes megóvni a műanyagot a szerkezetében bekövetkező károsodással szemben. Ezt pedig a csúcstechnológiás nanorészecskéknek köszönheti, melyek képesek a mikroszkopikus sérüléseket kitölteni, még mielőtt azok tovább mélyülnének. A Matt Dashboard Care így megakadályozza, hogy az évek során látványos romlás következzen be a megtört, kirepedezett és kifakult műszerfal elemek miatt. A jövőből jött védelem nemcsak pajzsot képez, de antisztatikus képessége révén nehezebben is szennyeződnek újra a műanyagok.

2 990 Ft
Szagsemlegesítő - LOTUS Odor Eliminator Nano - Szagsemlegesítő 600ml (2200070)

Szagsemlegesítő - Odor Eliminator Nano - Szagsemlegesítő 600ml

Nyom nélkül eltűnti a kellemetlen szagokat, kellemes illatot biztosít.

Az Odor Eliminator bármilyen szerves szag semlegesítésére megfelelő választás. Használatával a kellemetlen szagok eltűnnek, és hosszan tartó, friss illat marad csak hátra. A termék semmilyen nyomot nem hagy maga után.

3 490 Ft
oldalanként      1 - 20 / 20
  • 1